Складні погодні умови прогнозують на завтра - відразу в кількох областях

В Україні завтра, 21 січня, буде хмарно з проясненнями, у деяких областях синоптики прогнозують складні погодні умови.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"21 січня в Україні хмарно з проясненнями. У південних, східних, Дніпропетровській, Кіровоградській та Полтавській областях складні погодні умови: мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (вночі місцями сильні опади, в Харківській, Дніпропетровській областях сильний мокрий сніг); температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, у Кіровоградській та Полтавській областях 1-6° морозу", - йдеться у повідомленні.

На решті території без істотних опадів, лише в Карпатському регіоні невеликий сніг; температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5°морозу, на Закарпатті вночі і вдень близько 0°. Вітер в Україні переважно північно-східний, 7-12 м/с.

На дорогах України, крім крайнього півдня, ожеледиця.

Так, 21 січня у Карпатах очікується невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 4-9°, вдень 1-6° морозу.

У Харкові завтра буде мокрий сніг, вночі сильний. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 2-4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

В Дніпрі також очікується мокрий сніг, вночі сильний. Температура протягом доби 0-2° морозу.

В Одесі вдень без істотних опадів. Вночі місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

Читайте також: Українців просять остерігатися лавин у Карпатах

У Львові завтра пройде невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура вночі 5-7° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

У Києві синоптики прогнозують вночі 4-6°, вдень 0-2° морозу, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.