Названо першого суперника Усика в суперважкій вазі

110,1 т.
Названо першого суперника Усика в суперважкій вазі

Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів, що Ділліан Уайт з дуже великою ймовірністю стане суперником його підопічного в дебютному бою в суперважкій вазі.

"Після бою Усика з Белью Уайт сказав, що це був поганий поєдинок і що Усика треба бити, а не бігати за ним. Він пообіцяв перемогти Олександра. Першу заяву в суперважкій вазі зроблено. Але, перш ніж Ділліан Уайт покаже, як бити Усика, він повинен показати, як бити Чісору. Мені здається, переможе Ділліан, шанси 80 на 20 на його користь. Ми будемо дивитися на цей бій так, ніби в ньому визначається наступний суперник Усика", - сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналі VideoBoxing.

Читайте: ''Місив би весь вечір'': британський супертяж пообіцяв ''поганяти Усика рингом''

Нагадаємо, що реванш між володарем титулу WBC Silver в суперважкій вазі британцем Ділліаном Уайтом (29-1, 25 КО) і його співвітчизником Дереком Чісорою (29-8, 21 КО) відбудеться 22 грудня в Манчестері.

Перший бій Уайт - Чісора відбувся 10 грудня 2016 року і завершився перемогою Ділліана роздільним рішенням суддів.

10 листопада в Манчестері Олександр Усик захистив чемпіонські титули за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної федерації боксу (IBF), а також завоював чемпіонський пояс журналу The Ring, нокаутувавши в восьмому раунді Тоні Белью.