''Це наша країна'': відео 5-річного хлопчика про війну з Росією зворушило українців

52,3 т.
''Це наша країна'': відео 5-річного хлопчика про війну з Росією зворушило українців

У мережі опублікували відео з 5-річним хлопчиком на ім'я Ваня, який розповів про любов до України і поміркував про роль Росії у війні.

Відповідним роликом поділився в Twitter блогер із ніком Vitauskas, що викликало справжню гордість у користувачів мережі (щоб подивитися, проскрольте до кінця сторінки).

"Україна - це найдорожча країна. Давайте захищати нарешті свою Україну. Хочу, щоб в Україні було мирно, щоб Росія не приїжджала. Якби тут була не Україна, а Росія, тоді б тут росіяни кричали "Росія, Росія". Так до чого кричати, якщо тут Україна?! Навіщо тут російські прапори? Україна – це наша країна, в Україні не треба кричати "Росія". Навіщо тут кричати? Так не ввічливо. Я хочу, щоб українці були здоровими, щоб в Україні не було сепаратистів, які хочуть завоювати і перенести її в Росію", – сказав маленький патріот.

Читайте: ''Спартанська підготовка'': в Росії видали страшилку про тисячі зігуючих дітей під Києвом

"Як завжди, вустами дитини глаголить істина. Рашистській Федерації доведеться змиритися: підростаючому поколінню юних українців їх криваве "мишебратство" не потрібно. І так, ці діти нічого не пробачать і не забудуть. Респект тобі, Ваня. Маленький патріот своєї країни", – написав Vitauskas під відео.

Користувачі висловили свою повагу батькам Вані, які дали йому таке виховання. Деякі навіть заявили, що цей хлопчик – майбутній президент країни.

"Розумник пацан. Величезна повага його батькам", "Майбутній президент", "Ваня розумний, будь як Ваня", "Видно ж, сам усе говорить, з висновками. Молодці батьки, а наші дебіли дівчаток у пілотки наряджають, а хлопчикам гвинтівки видають і червону зірку на лоб ліплять, самі терпіли неосвічені і дітей з ранніх років у цей "русскій мір", – написали користувачі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в мережі показали разючу відмінність між дітьми в окупованій Донецькій області, куди прийшов "русский мір", і малюками на підконтрольній Україні території. І ті, й інші поміркували про війну на Донбасі.