''Ти — вівця!'' Українські політики влаштували гучний скандал у прямому ефірі

64,4 т.
''Ти — вівця!'' Українські політики влаштували гучний скандал у прямому ефірі

У середу, 14 листопада, колишній міністр транспорту Євген Червоненко і позафракційний народний депутат Євген Рибчинський влаштували гучний скандал у прямому ефірі.

Це сталося під час зйомок політичного ток-шоу "Український формат" на телеканалі NewsOne (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця). Відзначається, що сварка почалася через українську мову.

Так, після слів Рибчинського: "Ви говорите російською, я українською — це мій і ваш вибір", Червоненко дорікнув йому, сказавши, що "ти недавно почав українською, не коси".

Читайте: ''Ти ляжеш тут, дурник'': нардепи зчепилися в ефірі через ''фашизм в Україні''

"Згадати, як ти був міністром?", — відреагував Рибчинський.

"А що, я був поганим міністром? Я говорив російською", — відповів Червоненко.

"Та ніяким, про що ти говориш",— заявив Рибчинський.

Після цього зав'язалася бурхлива словесна перепалка. Екс-міністр назвав опонента "невдалим продюсером" і сказав, чого батько був великим, а сам він — "нульовий".

Читайте: Вчепився в шию: нардеп влаштував жорстку бійку в прямому ефірі

"Людина, яка руйнувала країну і крала з міністерства внутрішніх, вчить людей, які намагаються створити нову українську країну", — продовжував Рибчинський.

"Ти вівця просто", — сказав йому Червоненко, на що його опонент запропонував "вийти після ефіру", підкресливши, що він "не на того напав".

"NewsOne не сходить зі хамської естафети: сьогодні знову був конфлікт із погрозами в прямому ефірі. Цікаво, за лаштунками вони все ж відтовкли один одного в кінці? Або знову вечір минув вхолосту?" — написав у своєму Telegram-каналі український політолог Олексій Голобуцький.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше в окупованому Донецьку на пропагандиста напали в прямому ефірі. Бійка потрапила на відео.