"Винен сам": у Зеленського вказали на підступ із боку Порошенка

50,3 т.
Порошенко і Зеленський

У команді переможця президентських виборів Володимира Зеленського звинуватили чинного главу держави Петра Порошенка в чотирьох скандальних рішеннях.

Подробицями поділився в Facebook спікер штабу лідера президентської гонки Дмитро Разумков. За його словами, Порошенко звинувачує Зеленського в речах, які зробив сам.

Так, чотири головні пункти Разумков назвав "черпачками", з яких Порошенко нібито виливає "за комір Зеленського коричневу рідину".

Читайте: Порошенко уходит с улыбкой на лице и счастьем в глазах

"Перший черпачок":

Рішення суду про скасування націоналізації ПриватБанку. За словами Разумкова, воно показало, що судова влада так і не була реформована або ж порушення були в самій процедурі націоналізації. "Питання: до чого тут Зеленський?" – прокоментував він.

"Другий черпачок":

Посил про те, що європейський вибір України потрібно захищати від реваншистів. Разумков запевнив, що в команді Зеленського шлях до Європи під сумнів не ставлять. "Треба захищати від корупції, від схем, від кумівства, від мародерства в армії, від багато ще чого", – наголосили в штабі Зеленського.

"Третій черпачок":

Рішення Конституційного суду України.

"Петро Олексійович прогнозує, що суд скасує електронне декларування та це призведе до втрати безвізу", – уточнив Разумков. За його словами, судді КСУ були обрані саме нинішньою владою, тому Зеленський до цього відношення не має.

"Четвертий черпачок":

Вибачення. Разумков запевнив, що їх чекають саме від Порошенка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Порошенко визнав свою поразку на виборах президента і привітав із перемогою свого опонента Володимира Зеленського.