Прямо ''під носом'' терористів: встановлення прапора України на Донбасі потрапило на відео

91,0 т.
Прямо ''під носом'' терористів: встановлення прапора України на Донбасі потрапило на відео

Військові в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі зняли на відео установку прапора України в безпосередній близькості до позицій терористів.

Відповідний ролик опублікували на сторінці благодійного фонду "Повернись живим" у Facebook. Відзначається, що це сталося ще на початку літа. (Щоб подивитися відео, проскрольте сторінку).

"Розвідники одного з підрозділів пройшли кілометри сірої зони, щоб встановити прапор України просто під носом терористів. Охороняти державний стяг "доручили" кільком протипіхотним мінам, які згодом чудово виконали завдання", - сказано в повідомленні.

Читайте: "Л/ДНР" атакували ЗСУ на Донбасі: є жертви

Волонтери відзначили, що це наочний приклад мужності і виваженості українських бійців. Вони пообіцяли, що наступного разу державний прапор буде встановлено назавжди.

"Війна триває, а її кінцевим результатом може бути тільки наша перемога. Розвідники виконують свою роботу, знаходячи слабкі місця загарбника, і вже наступного разу прапор України у містах та селищах Донбасу буде встановлено раз і назавжди", - заявили в повідомленні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 18 вересня на одному з будинків Києва помітили прапор терористів "ДНР". Пізніше журналісти з'ясували подробиці.