''Смикнутися не зможе!'' Соловйов зухвало пригрозив Україні новою війною

179,0 т.
''Смикнутися не зможе!'' Соловйов зухвало пригрозив Україні новою війною

Головний пропагандист Росії Володимир Соловйов дозволив собі нахабно пригрозити Україні війною в Азовському морі через розрив договору про дружбу з країною-агресором (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Більше того, він самовпевнено заявив, що тепер пересування її суден у зазначеній акваторії буде жорстко обмеженим, а в разі порушення державі не допоможуть навіть союзники в НАТО. Маревні агресивні роздуми рупор Кремля озвучив у власній програмі на телеканалі "Росія 1".

"Клімкін (міністр закордонних справ України. - Ред.) же нутром відчуває, що розірвання договору викличе проблеми. Тому що він же вирахував, що таке Азовське море. Тобто, тепер за 12-мильну зону Україна і смикнутися не зможе. Так що тепер, хлопці, у вас і з Азовом будуть такі проблемки, що жоден флот НАТО вам не допоможе", - уїдливо висловився путінський підлабузник, намагаючись приховати під погрозами нервову реакцію на рішучий крок України, спрямований на розрив відносин із агресором.

Читайте: Соловйов пригрозив стерти Україну з лиця землі

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Соловйов осоромився їдким зверненням до українців, в якому натякнув на їхню неповноцінність порівняно з народом країни-агресора. Крім того, він відзначився безглуздим фейком про те, що своєю державністю Україна нібито зобов'язана радянським диктаторам Володимиру Леніну і Йосипу Сталіну.