Іван Зима більше не головний лікар Рівненської обласної лікарні

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук сьогодні підписав Розпорядження №37 «Про звільнення Зими Ігоря Ярославовича», відповідно до якого відбулося дострокове розірвання контракту з головним лікарем комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради. Детальніше з текстом Розпорядження можна ознайомитися за посиланням тут.

Своє рішення голова обласної ради Олександр Данильчук прокоментував так:

«Приймаючи рішення щодо головного лікаря Рівненської обласної клінічної лікарні, я керувався передусім висновками комісії, яка здійснювала перевірку в закладі і з’ясовувала причини такого масового спалаху хворих на COVID-19 медпрацівників. Як керівник, який уклав контракт з Іваном Зимою, я не можу не реагувати на ті факти, які викладені в довідці розслідування, та на інші зазначені порушення».

Пунктом 3 даного Розпорядження виконання обов’язків головного лікаря комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради покладено на Віктора Ткача – завідувача відділення гнійної хірургії та проктології цього підприємства.

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com/rivne0362ua/