Рівненський нардеп заявив, що візьметься за будівництво садочку на Північному

«Садочку на мікрорайоні «Північному» у Рівному бути!» - написав народний депутат Верховної Ради на власній сторінці у Фейсбук Дмитро Соломчук.

Для всіх жителів міста Рівного, одна із найболючіших тем. Адже місць у садочках катастрофічно не вистачає, а у садочки по місту - величезні черги!

Нагадаємо, що матусі дітей, які не потрапили до садочку неодноразово підіймали цю тему та влаштовували флешмоб у соціальних мережах, відмічали депутатів та писали про нагальну проблему.

«У місті не вистачає більше чотирьох тисяч місць у садочках для дітей, а місцева влада робить вигляд ніби проблеми не існує. Що найцікавіше, з державного бюджету виділено на будівництво 22 мільйони гривень, з міського – три мільйони, а будівництво досі не запущено. Сьогодні на запрошення громадської організації «Час-Дій» зустрілися з матерями, які місяцями вимагають зробити хоч щось. Беру ситуацію під особистий контроль, наступного тижня проведу ряд зустрічей з представниками уряду та зроблю усе для вирішення проблеми.

Очікую відповідної реакції і від представників міської, обласної влади. Ви ж не навмисно гальмуєте процеси?» - зазначив депутат.

Також, він зауважив, що піклуватися про молоді сім’ї і дітей – наш обов’язок. Це не ганяти відьом на Хеловін, а реальна робота. 

Отож як скоро з‘явиться садочок та з чого першим ділом продовжать будівництво повідомимо згодом. Тримаємо вкурсі.