Сосо Павліашвілі виступив на відкритті Приморського пляжу в Ялті (+фото)

Приморський пляж, Ялта 20 червня 2019 рік

У Ялті після реконструкції урочисто відкрили набережну Приморського пляжу. Як повідомляє кореспондент Крим.Реалії, в заході взяли участь очільник російського парламенту Криму Володимир Константинов, міністр курортів Криму Вадим Волченко і голова адміністрації Ялти Олексій Челпанов.​

Головним гостем церемонії відкриття був грузинський і російський співак Сосо Павліашвілі.

Два яруси нової набережної, обробленої гранітом, перед початком заходу оточили парканами з металошукачами, також навколо чергували співробітники російської поліції.

Жителі й гості очікували відкриття на гальковій зоні пляжу і на верхньому ярусі набережної, де паркан зі скла загородили металевими огорожами.

Перед початком гостей свята розважав оркестр духової музики «Ялта», але гості очікували моменту, коли їх запустять на перший ярус набережної до сцени, де очікувався виступ Сосо Павліашвілі. Вечір закінчився святковим феєрверком.

Сосо Павліашвілі вже не вперше виступає в анексованому Криму.

Іноземні артисти та інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями до анексованого Росією Криму через закриті Україною пункти пропуску. Деяким артистам і співакам, які приїхали на гастролі до Криму або прямо підтримують російську анексію Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

Українське МЗС оприлюднило раніше звернення, в якому застерегло іноземних громадян і осіб без громадянства від незаконних поїздок до анексрваного Криму.