Партнер рубрики Події

Не раз у своєму житті він вигравав двобій зі смертю... Романа Романіва поховають у Байківцях

Не раз у своєму житті він вигравав двобій зі смертю... Романа Романіва поховають у Байківцях
  • Останнім часом чоловік перебував на лікарняному. На посаді головного інженера працював від 1998 року, і колеги кажуть, що йому не було рівних у галузі.
  • 4 вересня о 19 годині відбудеться заупокійна панахида, а  завтра, 5 вересня, о 13.30 Романа Івановича поховають у Байківцях. 

Третього вересня зупинилось серце головного інженера КП «Тернопільводоканал» Романа Івановича Романіва.

Як стало відомо «20 хвилин», після перенесеного короновірусу здоров’я фахівця суттєво похитнулось. Проте після одужання від COVID він вийшов на роботу і працював. Останнім часом, колеги кажуть майже два місяці, Роман Романів перебував на лікарняному.

  • Ми всі щиро молились і вірили, що Роман Іванович невдовзі одужає та повернеться до нас, – каже речниця КП «Тернопільводоканал» Наталка Федорців. – На жаль… Звістка про те, що Романа Івановича вже немає, приголомшила усіх. Ця втрата величезна для всього нашого колективу і для Тернополя, служінню якому Роман Романів віддав кілька десятиліть свого життя... Щиро співчуваємо родині та всім, хто втратив сьогодні близьку людину. Вічная і світлая пам’ять Роману Івановичу.

На роботу до КП «Тернопільводоканал» Роман Романів прийшов у грудні 1998 року з управління ЖКГ міськради. Одразу на посаду головного інженера, на якій працював дотепер. Колеги кажуть, не було у місті іншого фахівця такого ж рівня у цій галузі.

Відео дня

– Не стало головного  інженера підприємства Романа Івановича Романіва, – написали колеги на сторінці КП "Тернопвльводоканал". – Не раз у своєму житті він вигравав двобій зі смертю, тож усі сподівалися, що й цього разу зуміє, адже йому було лише трохи більше 60-ти років... Двадцять три із них Роман Іванович був головним інженером "Тернопільводоканалу", досконало знав свою роботу, жив нею набагато інтенсивніше, ніж передбачали посадові обов'язки чи робочий графік, охоче ділився своїм досвідом...

колеги пишуть, що  втратили не тільки висококласного фахівця, авторитетного керівника, а й людину з великим і добрим серцем, тож ця втрата ще довго болітиме. 
– Глибоко сумуємо разом із його дружиною, дітьми, онуками, великою родиною, – написали колеги.

4 вересня о 19 годині відбудеться заупокійна панахида, а  завтра, 5 вересня, о 13.30 Романа Івановича поховають у Байківцях. 
 

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття з приводу смерті Романа Романіва. Царство небесне і Вічная пам’ять…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Любов Луців

    Нехай земля буде пухом. Сумно. Щирі спвчуття.
  • Ігор Гриник

    Царство небесне, вічна пам'ять.... співчуття сім'ї, такої розумної і відповідальної людини .......
  • виктор баран

    ...світла пам"ять,щирі співчуття дружині Галині,дітям,близьким і друзям покійного Романа
  • Світлана Євгенівна Онищук

    Хай з богом спочиває.

keyboard_arrow_up