1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юний закарпатець переміг на Всеукраїнському конкурсі моделей (ФОТО)

06.04.2021 12:00 0 Суспільство
 

У Києві, в залі Локація, що в самому серці парку «Перемога», пройшов грандіозний Всеукраїнський професійний конкурс моделей та дизайнерів «BEST PODIUM MODEL».

Попередній конкурс моделей через карантинні обмеження вимушено проводився в онлайн відео форматі, - повідомляє ko.net.ua.

Конкурс проводився з метою пошуку нових та креативних моделей і дизайнерів для подальшого розвитку їх творчих здібностей та перспективного просування у сфері моделінгу. Сотні моделей дефілювали по незвичному оригінальному круглому подіумі, демонструючи колекції найкращих українських дизайнерів, які вразили гостей своїми оригінальними нарядами. Як і на минулому конкурсі, перемогу та титул «BEST PODIUM MODEL» здобув 7-річний Євген Смерековський з Ужгорода, який, маючи вже десятки перемог, гідно представляє Закарпаття не тільки на всеукраїнському, але і на міжнародному рівні. Женя нагороджений дипломом, стрічкою та багатьма цінними подарунками.

Нагадаємо, житель Хустщини травмувався під час спалювання сухостою

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська